Als 's werelds grootste online autoverhuurservice verslaan we iedereen qua prijs. We werken met alle grote autoverhuurbedrijven ter wereld en onderhandelen voorkeursprijzen die alleen beschikbaar zijn voor klanten van easyCar.

Onze partners bieden ons lagere prijzen omdat wij via onze website een aanzienlijk aantal huurauto's verhuren. Zodra wij onze kosten hebben gedekt kunnen wij u helpen om geld te besparen.

Het kan zijn (maar komt zelden voor) dat u een lagere prijs aangeboden krijgt van een ander bedrijf, wij horen het dan ook graag wanneer u een vergelijkbare aanbieding voor een lagere prijs gevonden heeft.

Vertel ons wie, wat, waar en wanneer. Laat weten hoeveel ze u rekenen – en wij matchen de prijs.

 
Waar & wanneer
Ophalen*
*Verplicht
Over de auto
*Verplicht
Informatie van de concurrent
Boekingsmethode*
*Verplicht
Uw gegevens
Vul alstublieft uw referentienummer in als u al bij ons heeft geboekt of als wij u een offerte hebben gestuurd.
Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?*
*Verplicht
Algemene Voorwaarden

De Laagste Prijsgarantie is geldig indien het om vergelijkbare producten gaat die u zijn aangeboden door onafhankelijke autoverhuurbedrijven. Dit geld niet voor huurauto's die een "op verzoek" status hebben bij easyCar.com of het concurrerende autoverhuurbedrijf. De Laagste Prijsgarantie is geldig voor-en nadat u de boeking gemaakt heeft maar u kunt hier alleen aanspraak op maken vóór de ingang van de huurtermijn. Ook kunt u geen aanspraak maken op onze Laagste Prijsgarantie indien het om een promotieactie of tijdelijke aanbieding gaat. easyCar.com zal de voorwaarden van de alternatieve aanbieding moeten verifiëren – zodra de huurprijs, verhuurders en voorwaarden zijn geverifieerd zal een medewerker van ons contact met u opnemen met meer nieuws over uw offerte. Let op: wanneer wij spreken over een vergelijkbaar product hebben wij het over het product zelf en de geleverde dienst. Bijvoorbeeld: wanneer u zoekt naar een auto op de luchthaven en onze concurrent biedt u een lagere prijs aan voor een auto die niet op de luchthaven moet worden opgehaald beschouwen wij dit niet als een vergelijkbaar product. Houdt u er rekening mee dat verzoeken voor onze Laagste Prijsgarantie worden behandeld tussen 08:00 and 17:00, Maandag tot Vrijdag - verzoeken kunnen echter op elk tijdstip worden ingediend via het Laagste Prijsgarantieformulier op de website.